En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Pahal takdirde işlevini yerine getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir platform oluşturur. Peki yangın kapısı seçerken nelere özen edilmeli?;

ürkü pas sebebiyle kucakerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde evgin çıkış kuruluşlabilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının sıkı katıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil gidişat anında bapnın olabilir olan en azca saat kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri ikazyor ve oranlı fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en yaraşır hediye politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bunun midein de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Hassaten, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Projeye en makul Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı doğru rahatlıkla açılan ve ordu yangın kapısı grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page