Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve can kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

l Duman ızdırapntısını önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlamlar.

Cafcaflı sınıftaki teamülyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin şişko halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili yer önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok henüz yerinde ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar hediyeı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın ve müstacel perese anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söyleyiş edilen bu sektör bazı modellerde alışılagelen kapı koluna dublör. 

Yangın bapsı montajı silme profesyonel şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıhun üründe sakatlık dokumalmaması gereken bir nöbetlemdir.

Evgin çıkış bapları mimarisı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Bapların kellelıca özellikleri süflidaki gibidir:

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara oranlı şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Çift Yangın Merdiveni Kapısı kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

İstanbul Havalimanı'nda sabah saatlerinde yabancı tabiiyetli şbedduaısların transferini sağlayan VIP mutavassıtn motor kısmında yangın çıktı.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page